Gastenboek

Vergeet niet ons gastenboek te tekenen!
Wilt u ook een bericht op deze site plaatsen? Dat kan, vul onderstaande velden in, klik op toevoegen en uw bericht staat binnen enkele ogenblikken op deze website.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
90 berichten.
Nico uit Gouda Nico uit Gouda heeft geschreven op 15 december 2020 om 18:17
Hallo iedereen. De laatste ruim een week hoor ik zowel overdag als ook 's avonds geen presentatie meer! Zendt Columbia AM nu alleen nog maar non-stop uit? En zo ja. hoe is dit dan tijdens de feestdagen? Alvast hartelijke bedankt voor het antwoord! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂
Beheerdersantwoord:
Klopt de December maand is aangepast. Alleen in het weekend en tijdens de feestdagen. Met kerst onder andere Klaas van het Hof, Pierre van de Stappen, Ad Koppendrayer enz..... DJ's die te horen zullen zijn op Oudjaarsdag zijn Rob Stenders, Bert van der Laan, Ad Bouman, Francis Dix, Kees Veerman, Erik Beks, Corne Wolfs, Rene van de Meer en Rob de Vaan. Vanaf Januari kom er weer een nieuwe programmering. Zie programmering !
Louis van der Ploeg Louis van der Ploeg uit Berkel - Enschot heeft geschreven op 2 december 2020 om 09:28
Goedenmorgen. Per toeval op Columbia terecht gekomen. Wat een leuke zender. Ik ben 60 jaar maar viel mij ineens weer 20. Heerlijke oude muziek. Als chauffeur kom ik regelmatig in het buitenland, tot zuid Spanje zelfs. Ik baalde toen de wereldomroep op de 747 verdween. Oude tijden herleven. Ik hou jullie op de hoogte hoever het bereik komt. Misschien in de toekomst ook een programma voor chauffeurs in het buitenland zoals de wereldomroep dat ook had? Ga in ieder geval zo door.
Willem van Weelden Willem van Weelden uit Heukelum heeft geschreven op 20 november 2020 om 10:02
Ik luister In de auto regelmatig naar Columbia am en het is net of je terug gesmeten wordt naar je eigen jeugd. Dat is toch de tijd waarin je de muziek het meest intens beleefd. De am kwaliteit moeten we maar voor lief nemen. Ik geniet ervan.
Andre Andre uit Surhuisterveen heeft geschreven op 20 november 2020 om 03:34
Goed te ontvangen in Friesland Surhuisterveen. Leuke programmering mijn jeugd komt weer terug. de Reclame van goudhaantje lang niet gehoord.
Nico uit Gouda Nico uit Gouda uit Gouda heeft geschreven op 5 oktober 2020 om 15:48
Wat fijn dat er nu programmering is. Nu overdag nog de ontbrekende uren opvullen s.v.p. voor nog meer luistergenot! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂
Nico uit Gouda Nico uit Gouda uit Gouda heeft geschreven op 24 augustus 2020 om 16:04
Sinds vanmorgen kan ik in Gouda Columbia AM weer op de 1395 kHz AM ontvangen. Hartelijk bedankt hiervoor! Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂
Dirk Dirk uit herwijnen heeft geschreven op 15 augustus 2020 om 17:30
jullie zijn al een tijd uit de lucht??
Beheerdersantwoord:
Komt door de hittegolf. Krijgen de apparatuur niet goed genoeg gekoeld.
Aad Aad uit Gorinchem heeft geschreven op 23 juni 2020 om 22:39
Al langere tijd is Columbia AM mijn voorkeurzender op de middengolf met een redelijke antenne prima ontvangst in Gorinchem verder luister ik ook graag via internet!
Jan Jan uit Nieuwegein heeft geschreven op 27 mei 2020 om 22:04
Hoi hoi ik luister sinds een week naar jullie maar ontvangst was slecht in Nieuwegein nu sinds een paar dagen goed te ontvangen op de autoradio helaas binnen minder ondanks am binnen antenne wat is jullie locatie ?
Jonathan Luc Jonathan Luc uit Nancy (France) heeft geschreven op 11 mei 2020 om 12:05
Bonjour, j'aime beaucoup votre programme musical. J'écoute votre radio sur internet depuis Nancy, ville située dans le Nord Est de la France. Est-il possible d'écouter votre radio sur 1395 khz ? En soirée sur cette fréquence, j'entends une radio des pays bas , bien cordialement, Jonathan, Luc
PAULUS KOFFLARD PAULUS KOFFLARD uit IJsselstein heeft geschreven op 27 maart 2020 om 19:30
Lekkere muziek. luister al heel lang. Ga zo door. Zeker in deze lastige tijd.
L L uit Drachten heeft geschreven op 26 maart 2020 om 12:14
Ik hoor jullie van daag voor het eerst. Dit is heeel leuk top hoor vr gr L.jeeninga
Jaap Huizinga Jaap Huizinga uit Asperen heeft geschreven op 21 maart 2020 om 17:53
Voor het testen van een middengolfradio was er altijd de evangelische zender op 1008 kHz, en Radio Paradijs op 1584. Beide zijn er niet meer. Ruim een week geleden een Erres KY107 gekocht uit 1930. En bij het testen, met een stuk draad langs een dakbalk binnen, was daar ineens Columbia AM! Ik heb weer een nieuw teststation, en ook nog eens goede muziek!
Minimuseum Radio Luisterpost Gorinchem Minimuseum Radio Luisterpost Gorinchem uit Gorinchem heeft geschreven op 4 januari 2020 om 14:30
Hallo daar, Ik ben even wat aan het verven in minimuseum de Radio Luisterpost Gorinchem (radio interceptie Koude Oorlog), gevestigd in buurthuis De Aanlegsteiger in Gorinchem. Radio Columbia is hier uiteraard prima te ontvangen. Gezellig muziekje bij het verven. Jullie signaalrapport in SINPO = 55555, de ontvanger is een Engelse interceptie-ontvanger RACAL R-3011 A uit de jaren zestig. De antenne is een actieve elektronische antenne, gemonteerd op een glasfiber hengellat als mast, ca. 12 m boven straat. Groeten, Hugo PA5PHO.
Hugo Hugo uit Gorinchem heeft geschreven op 30 november 2019 om 14:11
30-11-2019 om 14:11; ik luister al een uurtje naar Columbia. Goed signaal hier in Gorinchem, met wat storing op de achtergrond. Ik gebruik een militaire radio uit de jaren vijftig, type R209 en de gordijnrail als antenne. Gezellige muziek, ga zo door!
Aadt Aadt uit Gorinchem heeft geschreven op 25 november 2019 om 23:55
Fantastische ontvangst hier in Gorinchem S9+ op een draadje van 18 meter
Arie v Egmond Arie v Egmond uit Nieuwegein heeft geschreven op 9 november 2019 om 16:36
in Nieuwegein prima te ontvangen op een loop antenne zelfbouw van van Dijke leuke muziek ga zo door. gr Arie en 73
Diederik Diederik uit Heist op den Berg (Vlaanderen) heeft geschreven op 21 oktober 2019 om 15:37
Dag, Ik had de internetradio aan de praat gekregen met een draadje en zag ineens Radio Columbia op het schermpje verschijnen. "Hé, even Latijns-Amerikaanse vibes in mijn huisje", dacht ik. Maar ik hoorde ik enkel Engelstalige hits uit de seventies. Now, als je nog 'ns een leuke naam voor een zender wil bedenken, bel me dan even op. Maar ik vind het leuke muziek: als je vele seventies hits wil horen moet ik sowieso naar een Nederlandse zender luister. Warme groetjes uit Heist op den Berg. Diederik.
Theo Theo uit Woudrichem heeft geschreven op 13 oktober 2019 om 09:26
Hallo, Ik woon in Woudrichem en luister heel graag naar Columbia AM. Hier te ontvangen op 1395. Helaas kan ik niet altijd naar Columbia AM luisteren omdat ik de zender niet altijd kan ontvangen. Zendt u op bepaalde tijden uit en op andere tijden weer niet? Of wordt op bepaalde tijden de zender weggedrukt door andere zenders? Ik luister altijd op radio's met antenne. Graag uw antwoord. Met vriendelijke groet, Theo van Herwijnen
Beheerdersantwoord:
Beste Theo, Als we geen problemen hebben met onze zendinstallatie zijn we 24 uur per dag te beluisteren op 1395 khz,de afgelopen weken hebben we problemen gehad met onze antenne.
Nico (uit Gouda) Nico (uit Gouda) uit Gouda heeft geschreven op 11 oktober 2019 om 16:50
Hallo iedereen, Sinds vanmorgen doet de 1395 kHz-zender het nu weer, dus Radio Columbia AM is nu in een groot deel van Nederland weer via de ether te ontvangen! Vraag nog: komt er (spoedig) meer presentatie? Hartelijke groeten van Nico uit Gouda. 🙂
Beheerdersantwoord:
Zie Programmering onder Radio.