De Jukebox van vandaag

Show

De Jukebox van vandaag

De Jukebox van vandaag


Terug van weggeweest …
Het is een van de langst bestane radioprogramma’s in de BeNeLux, het verzoekplaten programma de Jukebox (vroeger van Stan Haag ). Begonnen in de jaren 60 bij Radio Veronica, na 31 augustus 1974 werd het programma opgenomen in de studio’s te Playa de Aro in Spanje en te beluisteren via de Vlaamse zeezender Radio Mi Amigo en als laatste bij Radio Monique. Stan mocht het programma blijven presenteren tot aan het einde van zijn glansrijke radiocarrière bij een aantal lokale radiostations in België. Hij overleed op 1 december 2001.

Sinds zondag 3 april 2022 is het verzoekplatenprogramma weer terug, maar nu met Hans van Kooten en is iedere zondagochtend te beluisteren op Columbia AM tussen 08:00 en 09:00uur.


More Berichten for Show: De Jukebox van Vandaag