Radio Columbia viert feest

Columbia Am , Show

Radio Columbia viert feest

Radio Columbia viert feest.

Dit jaar bestaat het station namelijk meer dan 40 jaar! In 1981 ging het station van start in Rotterdam. Inmiddels zijn we ook al weer meer dan 5jaar via de Middengolf te beluisteren op 1395 khz. Radio Columbia beloofde om vooral aandacht te besteden aan classic album tracks afgewisseld met hits van vandaag. Tot op de dag van vandaag doet Columbia Am dit nog steeds, alleen is het format wel enigszins aangepast.

Op de woensdagavond hebben we “Schlager -Party” van 20:00u t/m 21:00u. Met de “NederPop Hits”en de”Top 2000” met deze nieuwe muziekkoers op de woensdag en zaterdagavond probeert Radio Columbia  langzaam weer luisteraars te winnen. Of dit lukt moet blijken uit de nieuwe luistercijfers.