BACK TO THE 70s,80s en 90s

Show

BACK TO THE 70s,80s en 90s

De jaren zeventig heeft aardig wat diverse muziek bezorgd. Veel van de nummers die toen grote hits waren, kunnen we nog steeds regelmatig op Columbia AM horen.

En dan de jaren ’80 lijken voor veel mensen al een eeuwigheid geleden, maar de muziek wordt door iedereen nog goed herinnerd. Zo kent iedereen ABBA, Maywood of The Kelly Family nog wel. Ook de jongere generatie weet de nummers tijdens het uitgaan nog goed mee te zingen.
In 1990 begon een nieuw tijdperk in de muziekgeschiedenis. Nieuwe artiesten kwamen tevoorschijn in de jaren negentig en nummers werden bekend. Dat we deze liedjes nu nog steeds kennen, komt door de kracht die erin verwerkt is.
Opeens kregen de luisteraars te maken met nieuwe artiesten en nieuwe muziekstijlen. Maar ook de oude bekenden bleven hits scoren, zoals bijvoorbeeld Madonna en UB40. 1990 was tevens het jaar waarin Marco Borsato doorbrak.

Dus gewoon eens luisteren naar Back to the 70s,80s en 90s!


More Berichten for Show: BACK TO THE 70’S,80’S EN 90’S